Velkommen til Designselvskilte

DesignSelvSkilte
DesignSelvSkilte

Om os

Designselvskilte.dk er en nyskabende webshop, der som de første i Danmark kunne tilbyde kunderne selv at designe deres produkter online.

E-shoppen har været igennem udviklingsperiode på ca. 2½ år, og det er således et meget avanceret system, der ligger bag designmulighederne. Ideen er at give private og virksomheder muligheden for at designe deres egne skilte istedet for at betale i dyre domme til opstart ved skiltevirksomheden eller reklamebureauet. Kunden kan selv selv designe og præge deres skilt præcis, som de har lyst til. For nystartede virksomheder er konceptet genialt, da omkostningerne minimeres og i realiteten kan virksomheden designe deres eget logo i vores design program.  

Designselvskilte.dk er ejet af Michael Krogh Sørensen,  som er en reklame & skiltevirksomhed med en ung profil, der bestræber sig på at udtrykke sig via kreative løsninger. Til dag arbejder vi med en bred vifte af forskellige opgaver, der har gjort os yderst kompetente på næsten alle skiltebranchens områder. Det er således erfarne folk, som har en masse know-how omkring skilte, der servicerer kunderne.

Alle vore produkter er produceret her i huset og af vore dygtige medarbejdere. Vi følger derfor ordren hele vejen igennem systemet fra start til slut, hvilket er en tilfredsstillelse men også en garanti for at kvaliteten er i top.
 
For os bag Designselvskilte.dk betyder det rigtig meget, at vores kunder altid får en god oplevelse ved at handle med os, og af samme grund lægger vi stor vægt på brugervenlighed samt et højt serviceniveau. Vi gør ligeledes alt, hvad vi kan for at rådgive vores kunder bedst muligt, og derfor tilbyder vi både support via e-mail og telefon, så du som kunde altid nemt kan komme i kontakt med os. Dette håber vi, at der kan være med til at sikre dig en god oplevelse ved dit online køb hos Designselvskilte.dk.


Personer bag Designselvskilte.dk
Michael Krogh Sørensen

Michael er idémanden bag designselvskilte.dk og står for den daglige ledelse. 
 
salg@designselvskilte.dk

Telefon: + 45 42 61 61 11


Vi driver i forvejen følgende webshops.

Vi åbner løbende nye e-shops og vi forventer således at åbne ca. 2 mere i 2018.