Velkommen til Designselvskilte

DesignSelvSkilte
DesignSelvSkilte

INSPIRATION

Folietekst - Klik her og design din egen folietekst.

Folietekster bruges ofte til biler, vinduer, dørskilte, postkasser, m.m. Du designer selv, hvordan du ønsker at netop DIN folietekst skal se ud og med hvilke farver.

Produktet Folietekster består af udskåret bogstaver/tal i folie, som man overfører til et emne ved hjælp af applikationstape. Dermed efterlades KUN bogstaverne og der er således ingen baggrund ligesom ved streamers!

Designselvskilte.dk levere din folietekst tilskåret, påsat applikationstape, inklusiv monteringsvejledning og skraber - lige til at gå til!

 

 

Facadebogstaver - Klik her og design din egen folietekst.

Under vores unikke Designboard designer du selv dine facadebogstaver. Produktet facadebogstaver er bogstaver eller tal som er CNC-skåret i f.eks. aluminium, kobber eller pvc - du vælger selv materialet.

Designselvskilte.dk levere bogstaverne med papirskabelon, så du har noget at montere op efter - nemt og bekvemt!

 

 

 

SkiltHusnumre/navne

Mangler du et husnummer eller et husnavn til det nyopførte hus?? Under vores unikke Designboard designer du selv dit husnummer eller navn. Produktet husnumre/navne er bogstaver eller tal som er CNC-skåret i f.eks. aluminium, kobber eller pvc - du vælger selv materialet.

Designselvskilte.dk levere bogstaverne/tal med papirskabelon, så du har noget at montere op efter - nemt og præcist!

 

 

 

Gravering

Gravering af f.eks. messingskilte er ofte brugt til dørskilte enten til privaten eller firmaet. Vores CNC-styrede graveringsmaskine fræser din tekst ned i materialet, hvorefter vi lægger en farve i. Messingskilte er et tidsløst og smukt skilt, som vil pynte enhver dør eller væg m.m.

 

 

 

 

Pladeskilte

Mulighederne er næsten uendelige og du kan således designe dit eget pladeskilt til butikken, frisørsalonen, klinikken, firmadomicilet m.m. i løbet af 5 minutter. Produktet Pladeskilte leveres i mange forskellige materialer og farver - DU vælger lige netop det der passer bedst til dig.

Du kan ydermere tilvælge huller i pladeskiltet eller om det skal leveres med tape på bagsiden.

    

 

 

Dørskilte

Mulighederne er mange, og du kan således designe dit eget dørskilt til boligen, postkassen, butikken m.m. i løbet af 5 minutter. Produktet Dørskilte leveres i mange forskellige materialer og farver - DU vælger lige netop det der passer bedst til dig.

Teksten på dørskiltet skæres ud i folie og giver således skiltet et flot finish. Du kan ydermere tilvælge huller i dørskiltet eller om det skal leveres med tape på bagsiden.

 

 

 

Streamers

I modsætning til Folietekster har streamers en valgfri baggrundsfarve. Med vores unikke Designboard kan du designe din egen streamer til bilen, vinduet, traileren, firmabilen, foreningen, m.m. Der er næsten ingen grænser for hvad du kan designe selv. Produktet

printes med en 6 farvet solvent fotoprinter fra Roland, der giver et knivskarpt layout. Streameren lamineres efterfølgende for bedre holdbarhed og farvebestandighed. 

   

 

 

Plakater

Med vores unikke Designboard kan du designe din egen plakat til butikken, værelset, firmaet, m.m. Der er næsten ingen grænser for hvad du kan designe selv. Produktet printes med en 6 farvet solvent fotoprinter fra Roland, der giver et knivskarpt lyout.

Plakaterne printes på 200grams fotopapir og er UV-stabile samt vandfaste.

 

 

 

Banner

Bannere bruges ofte til korterevarende budskaber til åbning af nye butikker, frisørsaloner eller ved kampagner eller tilbud. Du kan ved hjælp af Designboardet selv tilføje tekst, billeder eller figurer samt ændre på farver.

Under kategorien Tilbehør kan du købe bannerholdere og kroge til den anvendelse du nu ønsker.

 

 

 

Lærredsprint

Lærredsprint er et meget populært produkt, der gør det muligt for dig at overføre flotte billeder fra kameraet eller fra billeddatabaser til lærred. Vi printer på kvalitetsmaterialer med en 6 farvet solvent fotoprinter fra Roland, der giver et knivskarpt lyout og samtidig garantere at lærredsprintet er vandfast og UV-stabilt. Du kan således sagtens tørre billedet over med en våd klud.

Brug vores Designboard og lav dit eget mosaik, tilføj tekster eller diverse figurer - kun DU sætter grænsen :o)

 

 

 

Klistermærker

Klistermærker er ofte ret små og kan bruges til afmærkning af maskiner, værktøj, cykler, produkter, m.m. - du sætter grænsen. I vores Designboard kan selv designe dit klistermærke med tekst, figurer, farver og billeder.

Vi producere klistermærkerne på en kvalitets selvklæbende folie med semiserigrafisk blæk og efterfølgende lamineres de for længere holdbarhed.

 

 

 

Vinduesfolie

Vindues folie bruges ofte, hvor man ønsker et print på ruden.af et billede eller med budskabet om Udsalg, Tilbud, Ophør, m.m. I hjemmet kan det bruges til at afskærme vinduer med et dekorativt udtryk. Vi producere i alle de farver du ønsker - du bestemmer!

 

 

 

 

Storformat print

Storformat print anvendes ofte ved større opgaver. Vi printer på kvalitetsmaterialer med en 6 farvet solvent fotoprinter fra Roland, der giver et knivskarpt lyout og samtidig garantere at lærredsprintet er vandfast og UV-stabilt.

 

 

 

 

Print på plade

Print på plade bruges ofte ved messer, udstillinger i butikker, reklameskilte, bandereklamer på stadions, m.m. Du designer selv layoutet og herefter printer vi det på pladen - nemt og enkelt!