Velkommen til Designselvskilte

DesignSelvSkilte
DesignSelvSkilte

HANDELSBETINGELSER

Oplysninger om DesignSelvSkilte.dk
 
Adresse
CIMBER TRADING
Toldboden 3, -2
DK-8800 Viborg

Bankoplysninger
Bank: Spar Nord Bank A/S
Konto nr.:
 7470 4586827931

 
Etableringsår: 2007 
 

Forsinkelser
Indtræffer forsinkelser, er bestilleren kun berettiget til at ophæve aftalen, såfremt han samtidig med aftalens indgåelse har præciseret betydningen af, at levering sker på nøjagtig bestemt tid, og at han af DesignSelvSkilte har fået tilkendegivelse om at dette kan overholdes.   
 
Fortrydelsesret
Produktgrupperne, der bliver specialfremstillet, hvilket omfatter produktgrupperne Folietekst, Megaplakat, Skilte og Foto på lærred, er der lovmæssig kun fortrydelsesret frem til fremstillingen begynder.
Forbrugeraftaleloven §18, Stk. 4.
Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb. Denne begrænsning i fortrydelsesretten gælder dog ikke, hvis den pågældende aftale vedrører løbende levering og er indgået under eller i forbindelse med den erhvervsdrivendes telefoniske henvendelse til forbrugeren uden dennes forudgående anmodning.
Fortrydelsesretten kan ikke benyttes, hvis det udelukkende sker for at skade DesignSelvSkilte. 
 
Indlevering af eget motiv
Hvis du ønsker, at få produceret et motiv leveret af dig, er det dit eget ansvar, at have den nødvendige tilladelse til reproduktion af det leverede materiale. DesignSelvSkilte har intet ansvar for manglende hjemmel til reproduktion, mangfoldiggørelse eller udgivelser af skrift, tegninger, mønstre, illustrationer, tekster, varemærker, andre forretningskendetegn og øvrigt vareudstyr herunder formgivning eller andet, der kan være underkastet tredjemands rettigheder. Pådrager DesignSelvSkilte sig ansvar overfor tredjemand i anledning af din manglende hjemmel, til udnyttelse af tredjemands tilkommende rettigheder, holder du DesignSelvSkilte skadesløs for et sådan ansvar.
DesignSelvSkilte forbeholder sig retten til ikke, at producere dine motiver såfremt DesignSelvSkilte er i tvivl, om det strider mod lovgivning, eller kan virke stødende for nogen.
DesignSelvSkilte forbeholder sig retten til ikke at producere dine egne motiver såfremt, det af DesignSelvSkilte vurderes, til at være i for dårlig kvalitet.
Indleveret materiale vil ikke blive set af andre end medarbejdere hos DesignSelvSkilte og evt. underleverandører, til DesignSelvSkilte, uden dit samtykke.  
 
Levering
Levering foregår med GLS som leverer direkte til døren.
Leveringstiden kan være længere i forbindelse med helligdage, DesignSelvSkilte’s leverandørers ferieperioder og fejlleverancer fra leverandører.  
 
Reklamation
Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Du kan som forbruger kræve omlevering af varen, såfremt reklamationen er berettiget, og omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for DesignSelvSkilte, eller på anden måde er umulig.  
 
Sikkerhed 
Ingen personlige oplysninger der registreres på designselvskilte.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos designselvskilte.dk.
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos designselvskilte.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.
Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos designselvskilte.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra designselvskilte.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.  
 
Fra forbrugerrådets hjemmeside
Betal med kort
Der er mange fordele ved at betale med kort, når man handler på nettet. Hvis du har betalt med kort, kan du få pengene tilbage af banken hvis butikken skylder dig penge:
Hvis varen ikke leveres
Hvis du ved at udnytte din fortrydelsesret nægter at modtage varen
Hvis der er hævet penge på din konto udelukkende ved brug af dit kortnummer, uden du har givet lov
Det er din ret, og det er dem der har udstedt dit kort (oftest din bank), der skal give dig pengene senest to dage efter, at de har modtaget din indsigelse. Klag først skriftlig til butikken med kopi af brev til eget brug.
Derfor anbefales det at man altid betaler med kort på nettet.  
 
Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og designselvskilte.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.  
 
Betaling
Designselvskilte.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Designselvskilte.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.  
 
Copyright 
Al billed- og tekst materiale på designselvskilte.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.