Velkommen til Designselvskilte

DesignSelvSkilte
DesignSelvSkilte

SPØRGSMÅL & SVAR

Vi har samlet nedenstående spørgsmål, som der oftest stilles fra vores kunder. Vi håber, at disse kan hjælpe dig til en rigtig god oplevelse med dine køb hos Designselvskilte.dk


- Hvad er fordelen ved at oprette en bruger den første gang, at jeg køber ved jer?

Der er mange fordele ved at oprette dig som bruger hos os ved dit første køb, og det er bestemt noget, som vi anbefaler. Hvis du opretter en bruger hos Designselvskilte.dk, vil du blandt andet optjene point hver gang du køber hos os, som du kan indløse ved næste køb, gennemføre dine køb meget hurtigere, genbestille hurtig og nemt, gemme dine designs/logo/billede, gemme dine oplysninger samt se og spore dine tidligere ordrer på din konto.

- Hvilke betalingsmuligheder har jeg, når jeg handler ved jer?

Vi accepterer de fleste betalingskort, og herunder kan nævnes følgende: Visa/Dankort, Visa, MasterCard, JCB, American Express, Giropay, PayPal konto m.m. Betalingen foregår via PayPal.

- Hvad koster det i fragt at få min pakke sendt?

Hvis du bestiller for over 500 kr., så giver vi fragten, og du får din pakke sendt til dig helt gratis.

- Hvornår kan jeg forvente at få mit skilt efter min bestilling?

Vores leveringstid er almindeligvis 2-3 dage. Vi gør dog altid alt, hvad vi kan for, at din bestilling ankommer hurtigst muligt til dig.

- Hvilke lande leverer I til?

Vi kan levere i alle lande i hele Europa, så vi kan sandsynligvis også levere til dig. Hvis du er usikker på, om vi kan levere i lige netop dit land, så kan du får svar ved at kontakte os på +45 42 61 61 11 eller sende os en mail til salg@designselvskilte.dk

- Har I en fysisk butik?

Nej, Designselvskilte.dk har ingen fysisk butik. Vi er en 100 % internetbaseret virksomhed, og det har vi valgt for dermed at kunne give vores online-kunder den bedste service.

- Er det muligt at afhente mine bestilte varer direkte ved jer?

Nej, det er desværre ikke muligt. Vi sender kun vores bestillinger ud med posten.

- Yder I support via telefonopkald?

Ja, det gør vi. Du kan ringe til os på følgende telefonnummer: +45 42 61 61 11.

- Jeg har mistet min ordrebekræftelse. Kan I sende den til mig igen?

Når du køber hos Designselvskilte.dk, sender vi dig altid en email med din ordrebekræftelse for din handel umiddelbart efter, at ordren er afgivet. Hvis du skulle miste denne senere hen, så kan du altid sende os en mail til salg@designselvskilte.dk. Så vil vi straks sende dig den igen.

- Hvordan tilmelder jeg mig jeres nyhedsbrev?

Når du opretter dig, som bruger Designselvskilte.dk får du muligheden for at tilmelde dig nyhedsbrev. Vi forsøger at sende et nyhedsbrev hver måned med nyheder og tilbud.

- Er Designselvskilte.dk på Facebook?

Ja, vi er på Facebook. Her opdaterer vi alle vores fans med alt nyt fra webshoppen såsom nye spændende produkter. Vores fans får ligeledes mulighed for at benytte sig af eksklusive rabatter til vores webshop samt mulighed for at deltage i konkurrencer kun for vores fans på Facebook. Du kan blive fan af Designselvskilte.dk ved at klikke på linket på vores forside.

- Hvor længe holder farverne på min streamer, klistermærke?

DesignSelvSkilte benytter den nyeste og den bedste storformatsprinter, som findes på markedet. Vi benytter kun originalt Roland blæk til vore lærredsbilleder, for at kunne levere markedets stærkeste og mest holdbare farver til vore kunder.

Den printer med vandfast blæk, som modsat normal ink-jet teknik er modstandsdygtig overfor sollys. Derudover kan man rengøre billederne med en våd klud uden problemer.

Der er ingen opløsningsmidler i blækket, hvilket derfor også gør det yderst brugbart til at hænge indenfor.

Den printer med 6 printhoveder og 12 farver, hvilket betyder at farverne rammes utrolig præcist og rent.

- Hvad gør I med mine fotos efter bestillingen?

Vi gemmer motiverne 14 dage, i tilfælde af at noget skulle gå galt i processen eller forsendelsen.

- Hvordan er mit skilt pakket ind under forsendelsen?

Vi sørger altid for at pakke skiltet forsvarligt ind, for at sikre en helt sikker levering.

- Kan I levere andre typer af skilte end de der er på hjemmesiden?

Ja! Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har ønsker udover vores sortiment på hjemmesiden. Vi leverer skræddersyede og alternative løsninger efter kundens behov.

- Kan I scanne mit billede for mig?

Ja. Du er altid velkommen til at sende dit billede til: DesignSelvSkilte, Toldboden 3, -2, 8800 Viborg, så scanner vi det gerne for dig.

- Kan jeg få mængderabat ved køb af flere styk?

Ja, systemet udregner automatisk mængderabat og i indkøbskurven kan du se hvor mange procent du sparer.

- Hvad er PDF?

Portable Document Format; Pdf stammer fra programmet Adobe Acrobat. Filformatet duer på tværs af alle computerplatforme og giver mulighed for programuafhængig dokumentudveksling. Dvs. at både typografi og billedlayout er lagt ned på de overførte sider og kan behandles sikkert andetsteds, uden at kvalitetenforringes.

- Hvad er EPS?

Encapsulated PostScript. Et grafik- og billeddata format udviklet af Adobe. Kan indeholde både vektor og pixel informationer. Formatet består af en header, som indeholder relevante informationer for outputenheden såsom printere og imagesettere (b.la. højde og bredde mv.), en PostScriptdel med selve billedinformationen samt et lavtopløst billede (for det meste i TIFF- (pc) eller et PICT- (mac) format af PostScriptdelen, der benytttes som preview på skærmen.

- Hvad er JPEG?

Joint Photographic Experts Group; Når et billede gemmes i jpeg-format, komprimeres størrelsen på filen (ikke billedets fysiske størrelse), men samtidig sker der et kvalitetstab. I de fleste billedbehandlingsprogrammer kan du vælge graden af komprimering (og dermed kvalitetstab), og i nogle programmer se effekten af komprimering, inden du gemmer. På den måde kan du finde lige den komprimeringsgrad, hvor størrelse og kvalitet står mål med hinanden. JPEG-formatet reducerer antallet af informationer i billedfiler, så de fylder mindre. Derfor er de også meget benyttet på internettet, da det giver hurtigere surf- og downloadtider. JPEG er et format, som næsten alle digitale kameraer kan levere billeder i. JPEG forringer billedet i forhold til f.eks. TIFF. Forringelsen består i en kompliceret gennemsnitlig udregning, som opdeler billedet i blokke på 8 x 8 pixels, som finder et forenklet gennemsnit. Disse blokke er synlige hvis billedet forstørres 600%. Filendelsen hedder .jpg, .jpeg, eller .jpe.

- Hvad er en pixel?

Udtryk for billedelement. Det mindste element af et computerbillede. Alt efter farvedybden (udregnet i bits) også kaldet pixel depth kan billedet indeholde flere ellere færre gråtoner (8 bits = 28 = 256 gråtoner). F.eks. betyder 256 gråtoner pr. farvekanal (R, G og B), at billedet indeholder 3x8 bits = 24 bits farvedybde.

- Hvilken opløsning og størrelse skal mit billede have og hvad betyder det for kvaliteten?

Hvis man ligger et billede under en lup, vil man i praksis kunne se, et at billede består af en masse små prikker - pixels (se også Hvad er pixelgrafik?). Antallet af disse prikker er afgørende for billedets opløsning og dermed også billedets kvalitet. Jo flere prikker du har til at udforme et billede, desto bedre er kvaliteten, da en høj opløsning giver et mere detaljeret billede end en lav opløsning. Hvis du benytter et rigtig fotografi, er det vigtigt, at billedet er skarpt, da vi ikke kan lave et uskarpt billede bedre på tryk, end det er i virkeligheden.

 

I fagsproget anvender man udtrykket dpi "dots per inch"( prikker pr tomme) for at afgøre et billedes opløsning. Dit billede skal have en opløsning på minimum 150 dpi, for at vi kan sikre, at dit billede på tryk er i en tilfredsstillende opløsning.

I et billedbehandlingsprogram kan du selv bestemme størrelsen på billedet, og i hvilket format det skal gemmes.

 

- Hvilken billede og fil type kan jeg benytte og hvad betyder dette?

Dit billede kan have en hvilken som helst udformning og være hvad som helst, fra et rigtigt fotografi, til en tegning, illlustration eller firma logo. Kun fantasien sætter grænser. Du skal dog være opmærksom på, at du kan importere disse fem filformater: JPEG, TIFF, PSD, EPS, PNG, Bitmap.